Wolf Garten grasmaaiers

Een Wolf Garten grasmaaier, simpelweg Wolf grasmaaier, vereenvoudigt het kortwieken van je gazon. Welk type je ook kiest, met dit merk ben je zeker van een goede grasmaaier. Wolf staat namelijk bekend om kwalitatieve en innovatieve producten. Met een Wolf grasmachine ben je dus zeker van degelijk tuinapparatuur.

WOLF-Garten Robotgrasmaaier

Wolf Garten robotmaaier in de praktijk

Meerdere zones
Elke Wolf Garten robotmaaier is in staat meerdere zones te maaien. De maairobot kan door smalle doorgangen manoeuvreren en zodoende je gehele gazon onderhouden. Is hij in een aangrenzende zone klaar, of raakt de accu leeg? De maairobot vindt via de grensdraden automatisch zijn weg terug naar het laadstation.

Regensensor
De Wolf Garten robotmaaier is standaard (alleen bij de Loopo M modellen) uitgerust met een regensensor, wat inhoudt dat bij regen de grasmaaier robot niet zal gaan maaien. Is hij reeds op het gazon onderweg en gaat het regenen, dan keert de machine direct terug naar zijn basisstation.

Randmaaien
Oorspronkelijk alleen voorhanden op de krachtige Robomow robotmaaiers, maar nu ook beschikbaar vanaf de Wolf Garten robotmaaier, type Loopo M1000. Waar bij gewone robotmaaiers de messen niet buiten de wielen kunnen maaien, beschikken enkele modellen van Wolf Garten wel over deze optie. Door het mes – wat veilig is afgeschermd door de behuizing – tot buiten de wielen te laten maaien, worden gazonranden netjes meegepakt. De Loopo M modellen beschikken tevens over SmartMow en TurboMow voor nog efficiënter en sneller maaien.

Mulching
Met een Wolf Garten robotmaaier op je gazon hoef je zelf nooit meer gras aan te harken en op te ruimen. Hoe fijn is dat? De grasrobot maait slechts kleine stukjes van het gras af en laat deze op het gazon liggen. Het afgesneden grasmaaisel verteert snel en zorgt op die manier voor een natuurlijke organische bemesting voor je gazon.

App
De meeste mensen houden van gemak en gemakt dient de mens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Wolf Garten robotmaaier via een tablet of smartphone is te bedienen en in te stellen. Gewoon vanuit je luie stoel. En maak je geen zorgen, het instellen van de grasrobot is erg eenvoudig.

Beveiliging
De Wolf Garten robotmaaier Loopo is voorzien van een pin-code beveiliging zodat kinderen of onverlaten hem niet kunnen bedienen. Daarnaast bevatten de robot grasmaaiers diverse sensoren die ervoor zorgen dat mens en dier niet gewond raken door de draaiende messen. Komt de maaier bijvoorbeeld met een object in aanraking, dan zullen de messen direct stoppen met draaien. Ondanks dat robotmaaiers zeer veilig zijn, raden fabrikanten af om de machine “thuis” te houden wanneer er kinderen of huisdieren op het gazon aanwezig zijn. De maairobot is naast via de app, ook uit te schakelen door het indrukken van de rode stop knop bovenop de machine.