Robomow robotmaaiers

Robomow robotmaaiers

Robomow robotmaaiers maaien zelfstandig jouw gazon, zonder dat je zelf nog aan de slag hoeft. Een automatische grasrobot van Robomow rijdt rond in het gebied dat jij afgezet hebt. Wanneer je niet vaak tijd hebt, neemt de maaier je veel karwei uit handen. Bovendien heb je de Robomow app om ook op afstand in te stellen indien de robotmaaier zijn karwei doet.

De robomow grasmaaiers passen helemaal bij jouw lifestyle en vinden meteen een plaats in je leven en in je tuin

Robomow Robotmaaier

Wat is een robotmaaier?

Robotmaaiers zijn geinspireerd op de robotstofzuigers en vervangen de gekende traditionale grasmaaiers.  Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig.Ze zijn gemaakt  om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere bezigheden

De recente  robotmaaiers worden voortdurend slimmer. Ze vinden zelfstandig het basisstation terug, plannen zelf wanneer ze je gazon maaiten en hebben amper nog menselijke hulp  nodig. U kunt ze zelfs makkelijk bedienen via uw smartphone!.

Robomow robotmaaier modellen

Serie RX: voor een maximale gazongrootte tot 300 m2 (aanbevolen 200 m2)

De RX-serie bestaat uit 3 compacte en gebruiksvriendelijke maaiers. De RX12u is een halfautomatisch model wat betekent dat hij pas gaat maaien na een druk op de startknop. Als het batterijniveau te laag wordt, gaat de Robomow robotmaaier vanzelf terug naar het laadstation, echter hij vertrekt niet weer uit zichzelf. Je zult hem dus weer handmatig moeten starten. De RX20u en RX20 Pro zijn beide volautomatisch. De maaiers uit de RX serie hebben een gewicht van 8kg.

Serie RC: voor een maximale gazongrootte tot 2.000 m2 (aanbevolen 1.200 m2)

De RC-serie bestaat uit 6 volautomatische modellen. Alle modellen beschikken standaard over functies als de App, diefstalbeveiliging, smartmow, turbo-maaien en zijn uitgerust met een regensensor. Deze Robomow robotmaaier heeft een gewicht van 11kg.

Serie RS: voor een maximale gazongrootte tot 5.000 m2 (aanbevolen 3.600 m2)

De RC-serie bestaat uit 5 volautomatische modellen. Robomow robotmaaiers beschikt standaard over functies als de App, diefstalbeveiliging, smartmow, turbo-maaien. Daarnaast zijn de toestellen uitgerust met een regensensor en dubbele messen voor een breder maai oppervlak. Het gewicht van de Robomow robotmaaier is 20kg.

Wat is het verschil tussen de U, Pro en Pro S varianten?

Elk model Robomow robotmaaier is te verkrijgen in 3 types. De “u”-varianten worden standaard geleverd met draad en pennen. De “Pro” en “Pro S”-varianten worden zonder installatiekit (draad en pennen) geleverd, maar met een GSM module welke (storings)meldingen direct doorzet naar je smartphone. Draad en pennen zul je zelf moeten bijbestellen. De “Pro S” variant wordt geleverd inclusief de Robohome robotmaaier garage welke je Robomow robotmaaier beschermt tegen extreme weersomstandigheden.