Razer Nommo Chroma – 2.0 Gaming Speakers

De Razer Nomma Chroma 2.0 gaming speakers zijn perfect voor elke gamer die niet altijd een koptelefoon willen gebruiken. Razer is een bekend merk bij enthousiaste gamers en ook deze gaming speakers laten zien waarom dat is.

De Razer Nomma Chroma 2.0 hebben een elegant en strak design dus zullen ze mooi op je bureau staan naar je monitor. Het zijn dunne speakers dus ze nemen niet al te veel ruimte in. De speakers zijn gemaakt van plastic dus kijk uit voor krassen met scherpe spullen.

Het eerste wat je merkt als je de Razer Nomma Chroma 2.0 gaming speaker gebruiky is dat ze een zogenaamde sweet spot hebben. Dat betekent dat als je niet precies in het midden van de twee speakers zit met de speaker naar jou gericht je niet het optimale geluid hoort. Nou is dit geen probleem voor individuele spelers maar mocht je met een groep spelen kan het zijn dat je niet alle details van je game hoort.

Wat deze gaming speaker anders maakt dan andere speakers is de RGB lighting onderaan de voet van de speakers. Het licht kan je instellen via de app. Je hebt de mogelijkheid om het licht in te stellen op 1 kleur of op wisselende regenboog kleuren. Ook kan je de RBG lichten syncen met andere Razer producten. 

Via de software kan je ook de EQ instellen voor de speakers. Helaas komen de speakers met een aantal standaard EQs en dus kan je niet handmatig de frequencties aanpassen maar de standaard opties werken goed genoeg.

Op de voet van de recht gaming speaker vind je twee knoppen. 1 knop om de bas mee in te stellen en 1 knop om het volume te regelen. De knop voor het volume is ook gelijk de aan en uit knop voor de speakers. Een leuk extraatje is dat als je het volume hoger of lager zet wordt dir vertaalt via het licht op de rechtervoet. Hetzelfde geld voor als je de bas aanpast. Dit wordt vertaald naar het licht onder de linkervoet. Zo kan je de level van het volume en de bas ook echt “zien”. De Razer Nomma Chroma 2.0 gaming speakers hebben een zuignap onder de voeten zitten waardoor je ze niet makkelijk van je bureau afstoot.

Je kan de Razer Nomma Chroma 2.0 gaming speakers gemakkelijk aansluiten via USB of 3.5mm jack aansluiting. Om de RBG lighting te gebruiken heb je wel een USB-aansluiting nodig.

 

Pros

  • Stylish look
  • Relatief kleine speakers

Cons

  • Geen subwoofer
  • Prijs is best hoog voor de geluidskwaliteit dat het levert.