Focus Fitness Verstelbaar Kettlebell

De Focus Fitness verstelbare kettlebell is de ideale kettlebell voor iedereen die thuis wilt sporten. Kettlebell training wordt steeds populairder door de veelzijdigheid van de sport. Niet alleen kan je met kettlebells trainen voor je spier op bouw maar kan je kettlebells ook gebruiken voor vet verbranding, conditietraining en ze kunnen helpen met flexibiliteit en mobiliteit training.  Kettlebell training kan ook heel gemakkelijk thuis gedaan worden als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan en de Focus Fitness verstelbaar kettlebell is perfect hiervoor. 

 

Voor vele merken van kettlebells heb je meerdere kettlebells van verschillende gewichten voor een complete workout. Deze nemen veel ruimte in, in je huis of appartement. Maar dat is nu verledentijd met de Focus Fitness verstelbare kettlebell! Met deze verstelbare kettlebell heb je er aan één genoeg. 

 

De Focus Fitness verstelbare kettlebell werkt met verschillende schijven die je kan toevoegen aan de basis van de kettlebell. Hiermee kan je het gewicht van de kettlebell gemakkelijk zelf bepalen. Een lege kettlebell heeft een gewicht van 3kg. Als je een schijf toevoegt verandert dit gewicht naar 5,5kg. Er zijn in totaal 6 schijven en het maximale gewicht is 18kg. De kettlebell heeft een lock-systeem waardoor de schijven goed blijven zitten en de kettlebell veilig te gebruiken is. Door het lock-systeem uit te trekken en weg te draaien kan je schijven toevoegen of ze er makkelijk uit trekken. 

 

De kettlebell is zelf is gemaakt van gietijzer. Hierdoor is deze onverwoestbaar en geeft een goede, stevige grip. De schijven zijn gemaakt van metaal dus de hele kettlebell voelt zeer solide en professioneel aan. Het handvat glad en egaal geschikt voor grote en kleine handen.

 

Doordat de Focus Fitness verstelbare kettlebell niet de standaardgewichten heeft en maar tot 18kg gaat is deze kettlebell het meest geschikt voor beginnende kettlebell trainers of sporters die thuis hun mobiliteit en flexibiliteit willen voorzetten. 

 

Pros:

  • Stevige look en feel
  • minder opberg ruimte

Cons:

  • Afwijkende gewichten van de stadaard kettlebells
  • prijs