Focus Fitness Kettlebell

Wat je ziet is wat je krijgt met de Focus fitness kettlebell. De Focus fitness kettlebell is een perfecte kettlebell voor iedere serieuze sporter. De kettlebell training wordt steeds populairder en kan je niet alleen in de sportschool doen maar ook heel makkelijk thuis. Kettlebell training is niet alleen ideaal voor gewicht training en spier opbouw maar kan ook gebruikt worden voor conditietraining, vet verbranding en mobiliteit. 

 

De Focus fitness kettlebell is jouw perfecte maatje om thuis te trainen. De kettlebell is gemaakt van gietijzer wat de kettlebell wat de kettlebell massafies en onverwoestbaar maakt. Het zwarte gietijzer geeft de kettlebell ook een stoere look geeft en zort er ook voor dat deze solide aanvoelt. De handvatten zijn glad en egaal dit geeft een comfortabel grip en zorgt er ook voor dat je geen pijnlijke handen krijgt zelfs niet als je de 40kg tilt. Ook zijn de handvatten geschikt voor alle type handen van groot tot klein. Zelfs bij de zwaardere gewichten is het handvat nog steeds prima om beed te pakken en geeft een goede grip ook voor kleinere handen. 

 

Door de gietijzer design van de kettlebell is hij makkelijk te beschadigen en kan de kettlebell zelf ook makkelijk de vloer beschadigen als je hem te hard neer zet of over de vloer sleept. 

 

De Focus fitness kettlebell komt in verschillende gewichten en zijn verkrijgbaar in 4kg, 6kg, 12kg, 16kg, 20kg, 24kg, 28kg, 32kg, 36kg en 40kg dus voor iedereen is er wat. Alle kettlebells hebben een vlakke onderkant waardoor ze makkelijk neer te zetten zijn en ook te gebruiken zijn voor grondoefeningen zoals push-ups en assisted push-ups. 

 

Pro

  • Kwaliteit is zeer robuust
  • Verschillende gewichten
  • Handomvat is ook geschikt voor kleinere handen zelf bij de zwaardere gewichten

Cons

  • Is aan de prijzige kant